Dikter och små texter

Kraftsymboler

10.12.2017 10:58
Jag vill tipsa om att gärna välja olika symboler som hjälper till att hålla fokus... Jag lovar att universum kommer vägleda och lättare nå fram med hjälp av dem.. om du skapar den intentionen!!  Själv har jag alltid haft fjärilen som symbol för personlig utveckling och Eiffeltornet som symbol...

Ett magiskt möte

09.08.2015 10:21
Två änglar i olika skepnader möts i stillhet. Ett magiskt möte, ett tyst ”hej på dig” Ett Magic moment när två själar av olika slag finner den samhörighet och gemenskap vi alla är en del av. Tiden stannar och ögonblicket varar länge! Ett möte av visdom! Ett möte i kärlek!  

Fjärilen

01.08.2015 10:18
En vacker varelse, ett fantastiskt litet naturväsen, Med sina mjuka vingslag sprider den lycka och magi. En fe, en älva, Naturens änglar? Vem vet?!...

FRIDFULLHET

27.06.2015 10:16
Med ängen och skogen i ryggen och vattnet framför, med molnen och solen på himlen och inget som fridfullheten stör! Fåglarnas kvitter och trädens sus viskar mig visdom som tar sig förbi hjärnans o tankarnas brus. Visdom som når mitt hjärta och som landar i min själ som vågornas stilla glitter o...