Gästboken där kärlek, glädje och magi är i fokus!

Sprid dina magiska stunder i livet! Berätta vad som är lycka för dig! Delge dina tankar om vår värld eller bara tyck till om sidan.

Livsåskådning.

Gunilla | 20.10.2013

Fint,klokt alltihopa.Har du upptäckt Martinus kosmologi ännu? "Var emot andra såsom du vill att andra ska vara emot dig".Enkelt...men svårt.Jordklotet har också sin karma.Tänk om vi är klotets hjärnceller....hu & wow.....därför är varje människas tankar så viktiga.Grattis till ditt flöde med boken.

Sv:Livsåskådning.

Jessica | 21.10.2013

Tack för dina tankar och tips Gunilla. Hade inte hört talas om Martinus kosmologi förut men googlade och läste lite snabbt om det nu. Det låter halt klart intressant och i linje med den inre visdom jag tror vi alla bär inom oss och som nu ska lyftas fram. Fantastiskt! <3<3<3

Att mata lejonet med kärlek

Betty | 07.06.2013

Tack för en fantastisk promenad med hopp om att tillsammans sprida tron om att kärleken övervinner allt. När jag läste din blogg om människans fria vilja att välja mellan kärlek och hat, kom jag att tänka på en berättelse. Den handlar om människans som inte visste hur den skulle göra i stunden när han upplevde ilska/ hat. Han fick till svar:
Tänk att du har två lejon inom dig. Det ena är
Ilsket och det andra är kärleksfullt. Det lejon du väljer att mata vinner.. Visst väljer jag att mata lejonet med kärlek ;
I varje situation kan vi välja att agera med kärlek och jag tro på ödmjukhet

Sv:Att mata lejonet med kärlek

Jessica | 09.06.2013

Tack för ditt inlägg Betty! <3 Störst av allt är kärleken! Det är den kraft som kan förskingra rädsla och oro. Att mata sitt kärleksfulla lejon är vägen till tillit och lycka!

Att väva samman världarna

Stella | 01.04.2013

Tack Jessica för länken till Bonnarlunda! Varje uttryck i materien börjar som en idé i någons skalle. Att väva ihop idéerna med materien är inte alltid lätt, men om man bestämmer sig för att det ska vara kul och lärorikt är det lättare. Medan vi strävar och bånglar med de symboliska värdemätarna som kallas "pengar" och det vår slavtillvaro kallar "jobb" väver vi vidare på vår dröm.

Att tänka med hjärtat är något vår kultur glömt bort. De flesta verkar sitta och "köra bil" från en punkt bakom ögonen istället för att placera sitt centrum i hjärtat. När man har gjort det bytet vill man inte tillbaka igen!

Sv:Att väva samman världarna

Jessica | 12.04.2013

Min målsättning och min vision är att kunna hjälpa fler att nå sitt inre och lära sig "tänka med hjärtat" som du beskriver det. Har under min resepocess upptäckt att det finns mycket som kan underlätta för oss. Även om det inte är lätt så behöver det inte heller vara särskilt svårt. hahaha Låter inte klokt men så är det! Min övertygelse säger mig att vi bär alla svar inom oss. Ju fler som lyckas följa sina hjärtan desto bättre kommer världen bli. Och NU är rätt tid för detta!

Glad att jag hittade dig och din demokrati utredning på Ulf Brånells hemsida. Vilket initiativtagande från din sida! Ser verkligen fram emot att följa den. Stort LYCKA TILL!!!

Varmt Lycka till!

Inger | 13.03.2013

Även med babysteg kommer man framåt o tar man sen himlakliv vet man inte var det slutar! =)
För att låta stereotypt amerikansk säger jag "I´m with you sister.. Preach on ister preach on! Amen" =)
Kram!!

Sv:Varmt Lycka till!

Inger | 13.03.2013

Ssssssister:D

Sv:Varmt Lycka till!

Jessica | 20.03.2013

Tack Inger!
Alla steg framåt är steg i rättriktning. Det är lätt att gå vilse och de som känner att de gått alldeles för långt på ett sidospår kan trösta sig med att det aldrig är för sent att vända om. Alla stigar har ett lärande för varandraren och Himla turen väntar på den som inte ger upp!!

Ny kommentar