Här länkar jag till andra hemsidor och beskriver också varför jag tycker de är läsvärda.

https://twinflamehealing.weebly.com

En läsvärd hemsida med härlig information för den som vill fördjupa sin andlighet och ta sin inre utveckling mot förnyade höjder. Jag gjorde en twinflamehealing den 22/12 2014 och det var magisk på många sätt.

 

www.dreamofthegood.org 

Drömmen om det goda - hälsosamma metoder i förskola och skola

Alla upplevelser jag haft det senaste åren – allt som gjort det möjligt för mig att skriva en egen bok – har känts helt sagolikt.  Att finna min innersta kärna är bland det mest fantastiska jag gjort och jag önskar att alla kan få uppleva samma sak. Jag arbetar som förskollärare och har funderat en del på hur vi kan lära barnen detta. För mig är det inre lärandet det viktigaste av allt ändå glöms de lätt bort i dagens förskolor och skolor där andra kvaliteter är av större vikt.

Vi jagar och vi söker men vad vill vi finna? Lyckan kanske men vad är si så fall lycka? Jag tror att det finns många olika sätt att definiera den. Min definition är att lyckan finns närmre än vi tror, den finns inom oss och ju mer vi jagar ju längre bort kommer den. I jagandets fotspår föds sjukdomar och ohälsa.

Jag vill att barnen ska få chansen att släppa samhällets stress och dagens måsten. Jag vill att de får chansen att finna sitt innersta, lyssna på sitt hjärta och följa sina drömmar. Jag vet att det är möjligt och tänker kämpa för det jag tror på. Jag vart därför oerhört glad och inspirerad av att komma i kontakt med ”Drömmen om det goda”. Den vision av världen och den livsfilosofi jag anammat fann jag helt och fullt i deras tankar och ideal också. Jag gick grundutbildningen i november 2013 och fick verkligen mersmak. Det var som ett svar på mina böner om hur jag skulle kunna ge detta vidare till barnen.  Under 2014 kommer jag fördjupa mina kunskaper och erfarenheter ytterligare  samt försöka sprida detta vidare på olika sätt.

 

 

 

www.enhet.se

 Enhet är ett parti som jag på senaste tiden verkligen fått upp ögonen för och som jag önskar ska få starkt fäste i framtidens demokrati. Ett fantastiskt parti som kämpar för en politik på människans och naturens villkor. Deras visioner går helt i linje med de tankar om världen och livet som jag delar på denna hemsida och i min bok.

 

 

www.myaloevera.se/himla-tur

Aloe vera är en uråldrig läkeväxt, en mirakel grönsak och ett fantastiskt kosttillskott som jag önskar fler ska få upp ögonen för.

Det var inte jag som fann aloe Veran, utan det var aloe Veran som fann mig på min resa mot hälsa och välbefinnande. Denna fantastiska grönsak väckte nyfikenhet och förundran hos mig.

Under 2012  hörde jag talas om Aloe Vera vid ett flertal gånger och vid olika tillfällen och till slut hamnade jag på en affärspresentation om företaget Forever living produkts.

Jag som inte tror på slump och tillfällighet utan mer på meningsfulla sammanhang och tecken såg det som vägledning på min resa. Jag började med att prova olika produkter själv och även mina nära och kära fick chans att prova, denna nyttiga och hälsofrämjande växt med strålande resultat. Vill du också ta chansen så är den helt risk fri med vår 90 dagars nöjd kund garanti.

 

www.bonnarlunda.se

Detta är en länk där du kan läsa om ett annorlunda sätt att leva och se på vår värld. Bonnarlunda innebär en övergång från det mekaniska till det organiska/biologiska sättet att se på oss själva och världen.

"Vi ser ett trendbrott i hur världen fungerar, hur människor interagerar och vad vi kan göra. Fler och fler känner att det "gamla sättet" inte fungerar längre, men vet inte riktigt vad det är och vad som borde komma i dess ställe. Bonnarlunda är lekplatsen, testlabbet, det nya tomma papperet där vi strävar efter att fylla på med idéer som grundar sig på tre Principer som kan beskrivas som "det ska va' gôtt å leva" och "alla borde ha frihet att följa sin egen väg och bli så mycket av sig själva de kan" (så länge de inte inkräktar på andras rätt till detsamma)."

Mycket tänkvärda och djupa tankar tycker jag. Kankse inte helt enkelt men otroligt intressant och ju fler som engagerar sig desto närmre kommer vi detta sätt att leva!