Mina erbjudanden

 

Hälsopresentationer (enskilt eller i grupp)

Jag erbjuder information och förebyggande testbaseerad hälsa gäallande hur vi kan ge kroppen bra förutsättningar och möjligheter för att läka, må bra och finna balans.  Vi bör få i oss viktiga essentiella fettsyror, vitaminer och mineraler via vår kost men tyvärr är fallet sällan så i dag. Som tur är så finns det enkla medel för att råda bort på detta och smidiga tester som visa resultat på bara 120 dagar. 

Min fulla övertygelse är att det ska vara enkelt att må bra då vårt naturliga tillstånd och det kroppen strävar efter och försöker förmedla är att den vill vara i balans. Vetenskapen och forskning går framåt gällande detta men ännu finns mycket att göra för det nå ut ordentligt och det är en process jag mer än gärna vill vara delaktig i. <3 

 
Dessa hälso- och informationsträffar är ALLTID gratis och bokas direkt hos mig via mail. 
 

 

 

 

 

Healingläggning - i samtal eller på distans via skriven text 

Vi bär alla på inre sår, besvikelser, sorger, rädslor som hindrar oss från att leva vårt liv fullt ut och få uppleva den glädje och passion vi är värda. Men bit för bit kan vi riva dessa murar, skala av lager för lager av det som håller oss tillbaka, bryta mönster, lösa upp blockeringar och blomma ut i vår fulla kraft och unika potential. 

"Att helas ska vara lätt roligt och inspirerande" (Lee seger) 

Det håller jag med  om och denna healingkortlek har varit en härlig hjälp för mig i mina inre processer både enskilt och tillsammans med andra. Den inspirerar och vägleder på ett väldigt fint sätt till inre insikter, universell visdom och ett djupare välbefinnande och meningsfullhet... 

Tiden är inne för oss alla att helas och läka på djupet. Både enskilt och tillsammans. Individuellt och kollektivt. Allt sker samtidigt för vi är alla en unik del av samma enhet och kraftkälla. 

Du som önskar en läggning och vägledning med hjälp av dessa kort t.ex. medicinhjul, själssyfte, chakrabalansering hör av dig till mig för mer info och överenskommelse. 

 

 

Familjevägledning/föräldrastöd 

Vi lever i ett samhälle då allt rullar på i en ryslig fart. Relationer blir lätt lidande och kommer i kläm. Jag har via mina år som mamma till 3 barn och i min yrkesroll som förskollärare upplevt detta starkt från flera håll. Det är varken lätt att vara förälder eller barn i dagens samhälle men samtidigt gör vi det oftare svårare än det behöver vara. 
 
Jag känner ett starkt kall att föra de kunskaper och insiker jag fått till mig inom detta område och hjälpa andra i deras strävan till mer harmoniska och kärleksfulla relationer. 
 
Jag är själv inte rädd att ta hjälp och söka stöd när jag behöver ventilera och se saker från olika perspektiv. Ser det som en självklarhet att hjälpa och ta hjälp av varandra på våra resor genom livet. 
 
 
Min tanke, mitt syfte och min förhoppning är att så nya frön, öppnar upp för nya möjligheter och ge fler "verktyg" och perspektiv i  den processen ni befinner er i. Kunskapen och styrkan bär DU/NI egentligen redan i er sedan innan men jag kankse kan vara till hjälp för er att finna den lite djupare där ni står NU!?
 
Känns det lockande? Blir du nyfiken? Klingar det an till något inom? Tveka inte att höra av dig och se om ett vägledande samtal, en healing session eller en familjekonsultation med mig kan vara något som tar dig/er vidare i era relationer till er själva och varandra. 
 
 

Önskar dig massa kärlek på vägen fina medmänniska / Varma kramar Jessica