Mina erbjudanden

 

 

Healingläggning - i samtal eller på distans via skriven text 

Vi bär alla på inre sår, besvikelser, sorger, rädslor som hindrar oss från att leva vårt liv fullt ut och få uppleva den glädje och passion vi är värda. Men bit för bit kan vi riva dessa murar, skala av lager för lager av det som håller oss tillbaka, bryta mönster, lösa upp blockeringar och blomma ut i vår fulla kraft och unika potential. 

"Att helas ska vara lätt roligt och inspirerande" (Lee seger) 

Det håller jag med  om och denna healingkortlek har varit till stor hjälp för mig i mina inre processer både enskilt och tillsammans med andra. Den inspirerar och vägleder på ett väldigt fint sätt till inre insikter, universell visdom och ett djupare välbefinnande och meningsfullhet...

Tiden är inne för oss alla att helas och läka på djupet. Både enskilt och tillsammans. Individuellt och kollektivt. Allt sker samtidigt för vi är alla en unik del av samma enhet och kraftkälla. 

Du som önskar en läggning och vägledning med hjälp av dessa kort t.ex. medicinhjul, själssyfte, chakrabalansering hör av dig till mig för mer info och överenskommelse. 

 

 

Familjevägledning/föräldrastöd 

Vi lever i ett samhälle då allt rullar på i en ryslig fart. Relationer blir lätt lidande och kommer i kläm. jag har via mina år som mamma till 3 barn och i min yrkesroll som förskollärare upplevt detta starkt från flera håll. Det är varken lätt att vara förälder eller barn i dagens samhälle men samtidigt gör vi det oftare svårare än det behöver vara. 
 
Jag känner ett starkt kall att föra de kunskaper och insiker jag fått till mig inom detta område och hjälpa andra i deras strävan till mer harmoniska och kärleksfulla relationer. 
 
Jag är själv inte rädd att ta hjälp och söka stöd när jag behöver ventilera och se saker från olika perspektiv. Ser det som en självklarhet att hjälpa och ta hjälp av varandra på våra resor genom livet. 
 
Tveka inte att höra av dig och se om ett vägledande samtal, en helaling session eller en familjekonsultation med mig kan vara något som tar dig/er vidare i era relationer till er själva och varandra.