Relationskonsultation - samtal,vägledning,stöd

 

 "Finn dig själv via dina relationer"

Vi lever i ett samhälle då allt rullar på i en ryslig fart. Relationer blir lätt lidande och kommer i kläm. Jag har via mina år som mamma till 3 barn och i min yrkesroll som förskollärare med fokus på ledarskap och relationer upplevt detta starkt från flera håll och även känt mig manad att djupdyka i det.  Det är kankse inte så lätt att vara förälder, medmänniska eller barn i dagens samhälle men samtidigt gör vi det oftare svårare än det behöver vara. 
 
Relationen till en själv bär på viktiga nyklar där. Vi öppnar upp för nya möjligheter och jag ge fler "verktyg" och perspektiv  där DU/NI  befinner er. Får dig/er att komma vidare i relationen till er själva och varandra.
 

 

 
 
Att som förälder känna att man inte riktigt räcker till. Att man inte förstår sitt barn. Att man bråkar mer än man är sams och så vidare kan vara vanliga känslor som ibland känns övermäktiga. 
Det är aldrig dåligt eller ett misslyckande att be om hjälp, få nya perspektiv och på så sätt få förnyad kraft på vägen och i processen. 
Det har jag gjort flera gånger och aldring ångrat. 

Maila för frågor och bokning.